minisemester till Stockholm

 
I tisdags åkte hela vår galna och härliga familj till Stockholm. 
 
Vi åkte till Scandic Talk (Alfonshotellet) 
Vi blev så där riktigt härligt välkomnade: barnen fick pysselpåsar, badboll och godis. På rummet fanns ett vackert fruktfat, en mysigt bäddad resesäng och halkmatta och en badrumspall.
Det var två rum med dörr emellan,  så vi hade också två badrum. Det kändes sådär extra lyxigt och mysigt. 
 
V började med att leka i deras stora lekhörna, spelade innebandy och tittade på film. Efter det gick vi och åt middag i restaurangen. Jag och sambon åt varsin jättegod köttbit och barnen åt barnbuffé.  Då fick de välja på pasta med köttfärssås,  köttbullar med brunsås och pannkakor med sylt och grädde. De åt massor = gott betyg!  

Efter middagen åkte vi upp till hotellrummet på våning 14. Där tittade vi på den fina utsikten och åt godis i sängen framför tv:n. Minstingen tog ett skumbad. 
Hela familjen sov länge på morgonen,  vid 9:00 gick vi ner och åt frukost. Barnen fick nutella på smörgåsarna, kakor, croissanter och juicer. Hur lyxigt som helst! 
 
Vi checkade ut nöjda och glada
(barnen ville dock inte åka därifrån) 
och begav oss till Skansen för att möta upp en vän och hans son. Mamman och nya lillebror var på sjukhuset så det var väldigt skoj att vi ändå kunde träffa halva familjen där på Skansen.
Vi såg busiga apor, trötta älgar, sovande björnar, stora vicent, små ormar,  krabbor, getter, grisar och kaniner. En toppenmysig minisemester ♡          
 

Kommentera här: