Loppi blogbag Höstkids

Vi har haft turen att få testa Loppi Blogbag Höstkids.
En jättefin blogbag med bra produkter. 
Tusen TACK bästa Loppi ♡ 
 
Acrilex KidsZoo Kalk+D vitamin Vitaminer som ser ut som små kaniner. Barnen gillar verkligen sin vitamin. De kallar den "spring-vitamin" 
 
Boken Super-Charlie Lejonjakten av Läckberg har vi läst två kvällar på raken. Den gillar barnen, en rolig och fantasifull berättelse. 
 
CCS Healthcare DAX Alcogel Sweet Raspberry en handdesinfektion som doftar gott. Känns jättebra att ha med i väskan nu i förkylnings- och magsjuketider. 
 
Cold Zyme munspray en munspray som bildar en skyddande barriär på slemhinnan i svalget som försvårar för viruset att fastna. Denna ska jag testa så fort jag känner någon typ av irritation i halsen eller börjar nysa. 
 
Santa Maria Asian Wok Soy & Sweet Chili och Asian Paneng Red Curry var verkligen jättegott och jättelätt. Blir sugen på en resa till Asien när vi äter sådan mat. 
 
Linicin prevent spray kommer vi också att använda. Jag har aldrig haft löss, och det är inget jag vill testa heller. Det går ofta löss på både skolan och förskolan så vi skyddar gärna barnen. 
 
#kidszoosverige #coldzyme #tukanförlag #SuperCharlie #SantaMaria #handsprit #sweetraspberry #CCS #Loppiblogbag #loppiblogbaghöstkids #loppisverige