Sommarkrysset


Vi vaknade ganska sent, fick en välbehövlig sovmorgon i de sköna hotellsängarna.
Vi kunde sitta och äta frukost i Globen, vilket var mycket spännande för barnen att få se de stora läktarna och att få sitta så högt upp.

När vi gjort oss klara åkte vi till våra kompisar och hälsade på. Idag var deras 4-åring feberfri. Skönt, inget skoj alls att vara febrig och hängig.
De har nyligen fått en ny familjemedlem. Han hade bråttom ut i världen och kom till världen med "buller och bång" minst sagt. Men, han är en stark liten kille, en riktig "Superman" Så fantastiskt jättefin.
De bjöd på god lunch och efterrätt. En go och härlig familj,  jätteskoj att träffas.

Vi åkte sedan mot Gröna Lund. Åkte både tunnelbana och färja, vilket var nytt för barnen och spännande!
Vi gick in på Gröna Lund via en entré på sidan, artistentrén. Där fick vi varsin badge att hänga runt halsen. Med dessa kunde vi åka hur mycket karuseller vi ville och sedan komma in på sittplatsområdet till Sommarkrysset.

Vi åkte karuseller, åt middag och hade jättemysigt. Ungefär en timme innan tv-sändningen skulle vi sitta på våra platser. Vi fick jättebra platser, längst fram.

Vi såg Ace Wilder, Nonono, Tobbe Trollkarl, dansgruppen Danskompaniet från Let´s dance, Sean Banan och John Martin (han som sjunger i Swedish house mafia, låten: "don´t you worry Child" ni vet...)
Efteråt hade vi turen att få autograf av John Martin och ta en bild.

Hela familjen hade en toppenkväll
(vi fick höra att vi skymtade snabbt förbi på tv ungefär tre gånger :-) )


 

Kommentera här: