BUZZADOR Vanish

Jag har blivit utvald att buzza Vanish!
Jättekul tycker jag.
Jag gillar verkligen Buzzador, jag får chansen att testa nya saker,
ibland får ju även mina vänner testa saker. Hur bra som helst tycker jag.

I alla fall blev jag utvald att få testa fläckborttagningsmedlet Vanish.
Det passar ju jättebra i vår familj blir det en hel del fläckar ☺

Igår gjorde jag en test!

Plagget fick testa fläckar av
chokladsås, ketchup, grönska, banan, läppstift och olivolja.

Jag lät fläckarna torka in ordentligt över natten sedan tvättade jag plagget med Vanish i tvättmaskinen.
Grönska, chokladsås och läppstift satt kvar efter tvätten. 

Dessa tre fick förbehandlas.
• Grönska förbehandlade jag med att blanda Vanish Oxi Action Pulver med vatten till en pasta som jag lade på fläcken.
• Läppstift och Chokladsåsfläckarna förbehandlade jag med Vanish Gel.

Sedan åkte plagget in i tvättmaskinen.

Före och Efter:
 Funkade jättebra! 
Något jag inte visste innan är att Vanish är parfymfri, svanenmärkt och rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet, det är ju jättebra!

Jag tycker att du också borde bli en Buzzador!

Som Buzzador får du utan kostnad prova nya produkter och tjänster och berätta för dina vänner. I de flesta kampanjer får du även låta dina vänner prova..

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj varierar beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna och vilka kampanjer som kommer.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du information om kampanjen via email. Du väljer sedan själv om du vill vara med i kampanjen eller inte.

 

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du läsa här:
Buzzador 

#Vanish #Vanishtest #Vanishoxiaction

 


Kommentarer
Postat av: Linda Cathrine Liljemalm

Har använt Vanish ett tag och tycker verkligen att det funkar jättebra! Tar bort det mesta i fläckväg :)

2013-07-24 @ 21:58:51
URL: http://lindacathrine.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0