Vägning och mätning! 14/8

Efter en vecka shakes säger vågen

103, -2,5!
-4 cm midja

Tjohoo!
Nu kör vi vidare mot delmål: "Tvåsiffrigt"!
En 30 minuters prommis nyss avklarad, ont i höft och knä, men "I did it!"
 
• Kategori: ViktresanTaggar: Gå ner i vikt, Nutrilett, Stavgång, Tactiq, mätning, mått, vägning; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 Anonym:

Hejja, hejja duktig :) jag siktar mot att vågen ska börja på en femma :) kram Diana

Svar: Tack tack! All peppning och hejarop behövs. Nu _ska_ jag fixa detta :-) Några kilo till är delmålet innan vi ses på bloggeventet. Hejarop till dig med! :-) :-)
Elisabeth

2 Mikael:

Hej!Jag provade att leva på nutrilett (6 påsar om dagen)+ lite broccoli i en vecka,jag tränade ingenting beroende på ryggvärk, men jag arbetade.Dag 1 och 2 gick bra, dag 3 kände jag mig helt slut vid lunchtid, kände mig matt och orkeslös,resten av arbetsdagen var en seg kamp.Mitt humör och ork var inte på topp efter dag 3 kan jag säga!Jag stod dock ut med dieten och vågen visade -1,4 kg.Vet ej om man kan lita på det exakt eftersom vikten hos en person kan variera beroende på hur mycket vätska som man har i kroppen.Jag tycker inte att det är värt att plåga sig så där för ynka nåt kilos nedgång.Jag tänker prova 5:2-metoden istället dvs fasta 2 dagar i veckan och sedan äta hyvsat normalt resten av veckan.Lycka till med din viktnedgång! mvh Micke.

Svar: Hej Micke! Ja, det ÄR tufft att leva på en VLCD (very low calorie diet) mycket tufft. Men, eftersom jag vet att jag klarar av det och eftersom jag vet att det fungerar för mig så kör jag det ändå. Jag gick ner över 20 kg på 10 veckor förra sommaren. Jag ser det som en kickstart, på onsdag har jag druckit shakes i två veckor och då kommer jag att börja med ett mål mat per dag.
Jag är också nyfiken på 5:2 dieten. Ska läsa på om det, kanske det blir det framöver.
Tusen TACK och Lycka till med din viktminskning också :-) Kram!
Elisabeth

Kommentera här: