Vill vinna Bilbarnstol


Vi har sagt några gånger härhemma att nu har minstingen vuxit ur Babyskyddet och att vi nu behöver köpa en ny bilsbarnstol till honom. Senast idag sa vi det, snacka om tajming att jag då dyker på en tävling om en bilbarnstol hos Drömmen om 11 barn.

Självklart vill vi vara med i tävlingen, eftersom lilleman har blivit storkille nu, hela 9 månader och verkligen behöver en ny bilbarnstol. Vi har läst om denna Britax Multi-Tech II, och den låter säker och skulle passa lilleman utmärkt.
Vi håller tummarna - tokhårt!


//Lisa


Text från Drömmen om 11 barn:
Britax Multi-Tech II är en kombistol kan användas både bakåtvänd och framåtvänd, så den passar hela vägen från ca 8 månader upp till 8 år (25kg)!
Huvudskyddet ger extra skön komfort samtidigt som det skyddar extra vid en eventuell krock. Den är fristående och sätts fast med fästremmar och är smidig att montera på alla platser i bilen. En klockren bilbarnstol helt enkelt!
I samarbete med Annas Babyshop tävlar jag nu ut denna stol till någon av mina läsare. För att vara med och tävla ska du: • Länka i din blogg till denna tävling samt till Annas Babyshop I ditt inlägg (på din egen blogg) ska även en motivering finnas med, till varför du vill vinna!
(skicka en URL-länk med din kommentar)
För extra vinstchans: gilla Annas Babyshop på facebook

Kommentera här: