Farsdag

Igår var det Farsdag.
Vi firade först pappan i huset: världens finaste sambo, världens bästa pappa till våra Guldklimpar.
Han fick farsdagskort som Dexter valt helt själv och en adventskalender med Trisslotter. Nu håller vi tummarna att han skrapar fram lite slantar, en resa skulle ju inte vara fel :-)
Nu har vi Julkalendrar nästan hela familjen. Jag har Body Shop, Sambon Triss, Storkillarna har Tv+Radions-,  Lego Star Wars och varsin Chokladkalender. Här ska öppnas luckor! :-)

På kvällen gick vi till min pappa, världens bästa finaste pappa, omtänksammaste svärfar och gulligaste morfar. Han fick en stor tomte av oss och två olika glöggsorter med tillbehör. Vi åt en god middag tillsammans.

Barnens goa farfar ska vi skicka en grej till, han bor toklångt bort så han och hans fru får ett kombinerat farsdags-julkort av oss.

Jag älskar er, papporna i våra liv ♥

Nu ska jag leka och busa med lilleman som ska få lite gröt. Han är jättesnorig och vaknade med igenkibbade ögon imorse, hoppas att han slipper det snart.
Han har blivit så stor, kryper fram som en oljad blixt. Kan ge slängpussar, göra high-five och vinka. Han säger(låter) mamaaa och papaaa. Han vet inte vad det är han säger, men gulligt är det ♥

Ha en fortsatt härtlig måndag,
Kraaam ♥
 

Kommentarer:

1 Åsa:

Man blir alltid glad av att läsa dina inlägg, det är härligt att du verkligen uttrycker hur mycket familjen betyder för dej! Jag vlir glad av att läsa trots att vi inte känner varann!

Nu finns 24fit dvdn till salu, om du vill veta mera så maila mej på [email protected] så ska jag berätta mera :)

2 Nathalié - Äntligen gravid <3 BF 27/3-13:

Hej hej,

nu är det Julklappstävlingar igång på bloggen i år igen! KOmmer upp nya tävlingar varje vecka och flera st per vecka, så passa på och vinn julklappar eller något fint till dig själv :).

Just nu två tävlingar igång, enkelt att delta!

Tävlingarna hittar du här:
http://yarp.blogg.se/category/pagaende-tavlingar.html

Lycka till!

Kommentera här: