Stavgång

Idag är det fredag. Jag gillar fredagar. De känns lite speciella, även om jag är ledig alla andra dagar också.
Det händer lite mer, och man kan lyxa till det lite extra. Då menar jag inte att man behöver äta eller dricka något för att lyxa till det, man kan hitta på annat som är trevligt också, bara umgås till exempel.

Natten till idag har jag för första gången på länge sovit ganska många timmar. Känns ju helt fantastiskt, åt rätt håll. Mitt mål är ju att sova mer än 2-3 timmar.
Idag har jag och barnen har bara lekt och pysslat. Min sambo och min pappa har byggt lite på vår nya altan, det kommer att bli såå fint. 

Kom ju på att jag äger stavar. Jag köpte dem i vintras, var så himla rädd att halka helst eftersom jag var gravid, så då använde jag stavarna som stöd.
Nu tänkte jag "stavgång kan jag ju gå"!
Vad händer, jo det börjar ösregna, himlen fullkomligt öppnade sig! hahaha. Men, det gick riktigt bra, jag gick i rask takt i 30 minuter. Jag tror jag gillar stavgång :-)  


Dag 5 med Nutrilett shakes. Det går väldigt bra. Idag har jag mått bra och varit pigg. Kul! Jag började morgonen med en varm Nutrilett Hot & Cold Mocca Shake, den är jättegod!