Viktresan med Nutrilett går vidare

Idag åkte hela familjen till Alnöbadet. Det är ett jättemysigt och fräsht badhus med möjligheter att vara ute också, där det finns en pool för de allra minsta.
Idag har vi övat på att doppa huvudet och på att flyta, eller ja.. småkillarna våra har övat. Det gick jättebra!
Det är så himla roligt att vara med våra fina barn, de ger mig så otroligt mycket. Jag är så grymt lycklig över att ha dessa guldklimpar i mitt liv ♥

Igår var jag på gymet igen. Återigen måste jag tacka sambon för det, utan honom hade jag aldrig åkt dit. Men när jag väl är där känns det superbra. En timme helt för mig själv, mycket avslappnande att inte tänka på något alls, bara träna.
Igår blev det 15 minuter på Crosstrainern, baksida axel, rodd, ländrygg, rumpa och crunches- alla 3*15.
Gymet jag har valt att träna på heter Sensia (fd Helex) Ett mycket välkomnade och trevligt ställe måste jag säga. 

Nästa vecka börjar vecka 7 i denna viktresa med Nutrilett TACTIQ Team. Då ska jag börja äta ett lagat mål mat per dag. Jag kommer att få receptförslag från Nutrilett/TACTIQ, men jag måste börja planera lite måltider själv också, med lågt kaloriinnehåll.
Efter sex veckor med Nutrilett shakes, smoothies och bars kommer det bli otroligt gott med lite fler smaker.
Nu gäller det att hitta en bra kost som jag kan leva med en längre tid. Jag tror i och för sig att jag kommer att gå ner en hel del i vikt av att fortsätta med motion och träning också.

Ha det så bra så länge,
Kram! ♥
/Lisa

29 Juli, Söndag = vägning och mätning :-)

Idag är det Söndag och dags för vägning och mätning, det är lika nervöst inför varje gång. Tusen fjärliar i magen. Jag känner att det inte är någon stor siffra denna söndag heller. Kanske kan vara så att jag har tränat och fått lite mer muskelmassa, eller så är det ju bara så med viktminskning, att ibland står det stilla. 
Halva tiden av min viktresa med Nutriletts TACTIQ Team är avklarat, fem veckor av tio. Det har varit tufft ibland, men har gått mycket bra! 

Vikten idag är: 102,3, alltså 1,6 kg minus från förra söndagen! :-) Sammanlagt så här "halvtid" har jag gått ner 13,2 kg.
Min tanke direkt när jag ser siffran på vågen är.. Det vore ju helt fantastiskt om jag lyckades med -2,4 nästa vecka, så kommer jag under 100. Det mest troliga är att det tar två veckor, men det är ett bra mål, helt klart!
 
Midjemåttet idag är: - 1,5 cm från förra söndagen, vilket gör att jag minskat hela 13,5 cm under dessa fem första veckor med TACTIQ Team Nutrilett!
 
Igår åkte hela familjen på en liten Mini-festival här i stan, Bure. Det var mycket lyckat, hela familjen hade supertrevligt. Barnen gjorde pärlhalsband, målade på lång vägg, åt hambugare och blåbär, lyssnade på musik och dansade. Det kommer vi göra om nästa år :-)
Idag har det varit väldigt härligt väder, varmt och soligt. Vi testade vår pizzasten som man har på grillen. Jag drack en Nutrilett smoothie. Ibland är det såklart frestande att äta något annat, men jag har gett mig sjutton på att fixa detta, jag ska gå ner i vikt
Förresten så gillar jag verkligen dessa Nutrilett smoothies, jag kommer absolut att fortsätta att dricka dem som måltidsersättningar även efter dessa tio veckor.
 
Ha det toppenbra så länge,
kram! ♥
/Lisa

Var på gymmet idag!

När småkillarna varit på simskolan har jag simmat tre gånger denna vecka. Idag (äntligen) tog jag mig in till gymmet (TACK kära sambo för att du knuffade iväg mig ♥)
Jag körde igenom hela programmet som jag fått av instruktören, det tog ungefär 1 timme. Det var faktist skönt, tro de eller ej! Jag gissar på att det inte kommer att kännas lika skönt imorgon, då jag anar att jag kommer att ha träningsvärk.
Jag känner mig stolt och nöjd att jag kom iväg till gymet, BRA jobbat av mig! :-)
 
Nu ska vi titta på OS-invigningen från London på TV.
Ha det så bra så länge,
Kram! ♥
/Lisa